Archicad 21

Študentski svet Fakulete za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo ter Bimatori, Inštitut za informacijsko modeliranje v gradbeništvu, organizirata tečaj iz programa Archicad 21.

Število mest je omejenih na 20.

TRAJANJE TEČAJA:

5 terminov po 3 šolske ure.

KRAJ:

UM FGPA, Krekova 2, 2000 Maribor, Predavalnica C (morebitne spremembe javimo na e-mail, ki bo naveden v prijavnici).

PREDVIDENI TERMINI TEČAJA:

  1. termin: 14. 03. 2018 ob 17:00
  2. termin: 19. 03. 2018 ob 17:00
  3. termin: 21. 03. 2018 ob 17:00
  4. termin: 26. 03. 2018 ob 17:00
  5. termin: 28. 03. 2018 ob 17:00

Termini se lahko po predhodnem dogovoru tudi prilagodijo!

 

O TEČAJU:

Na tečaju bodo predstavljene osnove uporabe programa. Osredotočili se bomo na nastavitve programa, splošnemu 3D modeliranju ter arhitekturnim elementom. Na tečaju bo predstavljen BIM-pristop načrtovanja objektov, zato bomo nekaj časa posvetili tudi dodajanju in spreminjanju atributov, popisom količin in prenosu podatkov. Da bodo vaši končni izdelki tudi primerno urejeni in lepi na pogled bomo prikazali tudi pripravo risb in vizualizacijo.

KOMU JE NAMENJEN:

Tečaj je namenjen gradbenikom in arhitektom, s statusom študenta na UM FGPA.

POTREBNA PROGRAMSKA OPREMA:

Prijavljeni študentje si prosim pred začetkom tečaja uredite študentsko verzijo programa, ki jo najdete na: https://myarchicad.com/ za svoje prenosnike. Za tečaj torej potrebujete prenosnik in naloženo zadnjo verzijo programa.

Poskrbite, da imate zadnjo verzijo in ne starejše, da boste lahko sledili brez zapletov in boste imeli na voljo vse potrebne funkcije! V primeru težav se obrnite na: support@bimatori.si


PRIJAVAGoogle obrazec 

CENA TEČAJA: 24€ (Navodila za plačilo)


 

ROK PRIJAV IN PLAČILA: 12. 03. 2018

V kolikor se boste iz opravičenih razlogov od tečaja odjavili vsaj 5 dni pred predvidenim prvim terminom (9. 3. 2018), ali pa v primeru, da se tečaj zaradi nezadostnega števila prijavljenih študentov ne bo izvedel, vam bomo znesek v celoti povrnili.

 

Za uspešno prijavo na tečaj, se upoštevajo prijave, ki bodo pravočasno prijavljene in poravnane do roka oziroma do zapolnitve mest. Ko se boste uspešno prijavili, bo na seznamu vaše ime v nekaj urah tudi obarvano z zeleno barvo.

Mesta bodo torej zapolnjena, ko bo zeleno obarvanih 20 uspešno prijavljenih študentov.

 

 

INFO: support@bimatori.si

Za dodatne informacije pa vam je na voljo tudi prodekan za študentska vprašanja Luka Sreš. Kontakt: sres.luka1@gmail.com


ARCHICAD